fbpx

Grafisch ontwerper gezocht? Vind hier de beste ontwerper!

Plaats een opdracht

Grafisch ontwerper gezocht

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper? Bij Stulance vind je de beste grafisch vormgever voor jouw opdracht. Via Stulance werk je gemakkelijk samen met creatieve studenten. De grafisch vormgever die je zoekt moet natuurlijk bepaalde kennis en vaardigheden hebben. Wij werken daarom alleen samen met studenten van kunstacademies

Om ervoor te zorgen dat de opdracht zo goed mogelijk verloopt is het belangrijk om een duidelijke taakomschrijving te formuleren. Een aantal dingen waar je kan denken zijn:

  • Wat is het doel van de opdracht voor de grafisch ontwerper?

Het is voor de vormgever belangrijk om te weten wat het doel van de opdracht is. Hoeveel vrijheid krijgt de student in creatieve zin? Is het de bedoeling dat er een totaal nieuw concept wordt ontwikkeld of wordt er verder gewerkt binnen een bestaand raamwerk? Dit zijn belangrijke zaken omdat de creatieve student daarmee weet wat het uitgangspunt is en op welke manier hij of zij de opdracht moet aangaan.

  • Over welke specifieke vaardigheden moet de grafisch vormgever beschikken?

Elke freelance student beschikt over andere kennis en vaardigheden. Op het moment dat je een creatieve student wilt inhuren is het belangrijk dat de omschrijving van de opdracht duidelijk is. Wat ook goed kan helpen is om het te hebben over het product wat gemaakt moet worden. Bijvoorbeeld een logo laten maken.

  • Wil je met een vaste prijs werken of met een vast uurtarief voor de grafisch ontwerper?

Als je benieuwd bent naar de tarieven die worden gehanteerd door de grafisch vormgevers, dan is het handig om een aantal profielen te bekijken. Sommige studenten hebben hun uurtarief op hun profiel staan. Studenten hebben vaak minder werkervaring dan professionals. Hierdoor is hun uurtarief over het algemeen lager dan mensen die al langer als freelancer aan het werk zijn.