fbpx

Veelgestelde vragen

Wat is Stulance?

Stulance is een online netwerk van creatieve studenten. De studenten die via Stulance werken zijn bij aanmelding door ons gescreend. Doordat wij met verschillende studenten werken is er altijd een freelance student voor jouw opdracht.

Ik ben net afgestudeerd. Kan ik mij nog aanmelden?

Stulance biedt een plek voor studenten om tijdens de studie werkervaring op te doen. (oud)- studenten kunnen tot 2 jaar na afstuderen gebruik maken van het platform.

Waarom Stulance?

Er bestaan verschillende freelance-marktplaatsen waar veel freelancers bij zijn aangesloten. Door het hoge aantal freelancers en het verschil in kwaliteit kan het voor een opdrachtgever lastig zijn de perfecte freelancer te vinden. Stulance richt zich op een specifieke groep freelancers, namelijk studenten die een opleiding volgen aan een kunstacademie of grafisch lyceum en naast hun studie als freelancer aan de slag willen. 

Opdrachtgever

Waarom zou ik mijn opdracht plaatsen op Stulance.nl?

Bij Stulance zijn alleen studenten actief die door het platform zijn geselecteerd. Het plaatsen van een opdracht is gratis. De opdrachtgever kiest zelf de student om de samenwerking mee aan te gaan. 

Wat zijn de kosten?

Het gebruik van het platform is gratis. Stulance brengt studenten en opdrachtgevers bij elkaar. Eventuele kosten voor een opdracht worden tussen opdrachtgever en student afgesproken.

Hoe vind ik een creatieve freelancer?

Via Stulance kan een opdrachtgever gemakkelijk en gratis een opdracht plaatsen. Nadat de opdracht is geplaatst zal de opdrachtgever meerdere offertes ontvangen. Op deze manier kiest de opdrachtgever zelf met welke creatieve freelancer er wordt samengewerkt. De opdrachtnemer kan een keuze maken op basis van budget, ervaring en specialisatie van de freelancer.

Wat moet er in de opdrachtomschrijving staan?

Hoe meer informatie gegeven wordt in de omschrijving des te beter zullen de offertes zijn. Het is handig om bijvoorbeeld een website of afbeelding bij de omschrijving toe te voegen. Lees hier extra tips.