fbpx

Veelgestelde vragen

Wat is Stulance?

Stulance is een online netwerk van creatieve studenten. De studenten die via Stulance werken zijn bij aanmelding door ons gescreend. Doordat wij met verschillende studenten werken is er altijd een creatieve student voor jouw opdracht.

Waarom Stulance?

Er bestaan verschillende freelance-marktplaatsen. Op diverse websites zijn veel freelancers aangesloten. Door het hoge aantal freelancers en het verschil in kwaliteit kan het voor een opdrachtgever lastig zijn de ideale freelancer te vinden. Stulance richt zich op een specifieke groep freelancers, namelijk studenten die naast hun studie als freelancers aan de slag willen. Dit brengt voor opdrachtgevers verschillende voordelen zoals een lagere prijs en vernieuwende designs.

Opdrachtgever

Waarom zou ik mijn opdracht plaatsen op Stulance.nl?

Bij Stulance zijn alleen studenten actief die door het platform zijn geselecteerd. Ook studeren alle aangemelde studenten aan een kunstopleiding. Hierdoor is het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om een opdracht bij Stulance uit te zetten.

Wat zijn de kosten?

Het gebruik van het platform is gratis. Stulance brengt studenten en opdrachtgevers bij elkaar. Eventuele kosten voor een opdracht worden tussen opdrachtgever en student afgesproken en gaat buiten Stulance om.

Hoe vind ik een freelance student?

Via Stulance kan een opdrachtgever gemakkelijk en gratis een opdracht plaatsen. Nadat de opdracht is geplaatst zal de opdrachtgever meerdere offertes ontvangen. Op deze manier kiest de opdrachtgever zelf met welke creatieve student er wordt samengewerkt. De opdrachtnemer kan een keuze maken op basis van budget, ervaring en specialisatie van de freelancer.

Wat moet er in de opdrachtomschrijving staan?

Hoe meer informatie gegeven wordt in de omschrijving des te beter zullen de offertes zijn. Het is handig om bijvoorbeeld een website of afbeeldingen bij de omschrijving toe te voegen. Lees hier extra tips.